top of page
Header foto De Heelweg

Re-integratie 2e spoor 

Proactief en op maat begeleiding van medewerkers die verzuimen waarbij het onduidelijk is of men terug kan komen in de huidige organisatie of wanneer het, soms al in een vroeg stadium, duidelijk is dat medewerker niet terug kan komen in de huidige organisatie. Op maat begeleiding die instroom in de WGA verkleint en de schadelast voor de medewerker en voor de werkgever beperkt.

Deze begeleiding is conform de richtlijnen van de wetgeving Poortwachter en het UWV dus schadelast beperkend met als doel duurzaam werk.  

 

Jonna Menthen

De Heelweg

Waar kan ik 

je mee helpen?

  • aaa

  • aaa

  • aaa

aaa

  • aaa

Maak kennis

met Jonna

Eigenlijk had ik het prima voor elkaar op mijn 24e. Ik had gestudeerd en werkte inmiddels  vier jaar als tandartsassistente. Maar ik wilde meer uit mijn leven halen. Ik wilde  mijn nieuwsgierigheid naar de ‘mensheid’ en ‘waarom mensen doen zoals ze doen’ bevredigen. Ik koos voor een opleiding naast mijn baan en zette zo mijn eerste stappen in het nemen van mijn verantwoordelijkheid en eigenaarschap.


Werkgeluk is voor mij zeer belangrijk. Werk is voor de meeste mensen iets waar we 50 % van onze tijd mee bezig zijn. Ik ben ervan overtuigd dat als je weet wat je wilt en kunt bereiken, dit open communiceert, respect voor een ander hebt en vooral vanuit jezelf als werknemer of werkgever daadkrachtig je eigen stappen zet, mensen en bedrijven  gaan floreren. Hier wil ik graag een bijdrage aan leveren.

Jonna Menthen

Profiteer van mijn twintig jaar lange ervaring in de arbeidsmarkt als re-integratie specialist, loopbaanbegeleider en casemanager bij verzuim.

Contact
bottom of page