top of page

Bedrijfsontwikkeling

Stel dat een bedrijf zich kan ontwikkelen als zowel de organisatie als de medewerker werken aan eigenaarschap, open communicatie, verbinding en vertrouwen?

De Heelweg helpt om inzicht te krijgen in de organisatie en in te zien wat nodig is om het werkgeluk te vergroten, zodat van daaruit meer winst kan worden gegenereerd.

 

Ik wil dat organisaties en teams de regie terugnemen en vol vertrouwen hun weg vervolgen.

 

Hoe gaan we dat doen? 

 

Elk traject is op maat gemaakt en specifiek op jullie behoeften afgestemd. Het traject duurt ongeveer een half jaar. Ik kijk wat het bedrijf nodig heeft om vooruit te komen en daarna wat de medewerkers nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen. Deze doelen worden samen het eindpunt van dit traject.

Bedrijfsontwikkeling

Mijn uitgangspunt voor elk traject bestaan uit de volgende vier kernwaarden uit de Cirkel van Kracht.

Eigenaarschap

Open communicatie

Verbinding

Vertrouwen

 

Vanuit deze waarden tilt een bedrijf zijn medewerkers naar een hoger niveau en creëert zo ruimte om optimaal te floreren.

 

Hoe ziet een traject eruit? 

 

Kennismaken

Ik wil eerst het bedrijf leren kennen: de visie, missie en kernwaarden. Samen bepalen we een doel en  leg ik meteen de uitdaging neer om in de besproken plannen de regie op te pakken.

 

In gesprek

Vanuit het plan ga ik in gesprek met de mens, de medewerkers in het bedrijf. Met hen zoek ik naar de kern van wat ze in hun werk nodig hebben, wat ze graag willen bereiken en waar hun talenten liggen.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Ook kijk ik naar de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers om de bewustwording in gang te zetten en eigenaarschap over hun eigen leven te stimuleren.

 

Begeleiden, diepgang en bijsturen

Als de eerste veranderingen zichtbaar zijn, kijken we opnieuw naar de plannen. Waar nodig sturen we bij en samen zoeken we naar diepgang op de gebieden waar het al goed gaat.

 

Evalueren

Van daaruit is het van belang om met aandacht te blijven kijken naar de vier kernwaarden en regelmatig te evalueren.

Drie maanden na het einde van het traject evalueren we over de huidige status van het bedrijf.

Profiteer van mijn twintig jaar lange ervaring in de arbeidsmarkt als re-integratie specialist, loopbaanbegeleider en casemanager bij verzuim.

bottom of page