top of page

Over Jonna

Inzetbaarheid, loopbaanbegeleiding en

en re-integratie.

Over mij

Eigenlijk had ik het prima voor elkaar op mijn 24e. Ik had gestudeerd en werkte inmiddels vier jaar als tandartsassistente. Maar ik wilde meer uit mijn leven halen. Ik wilde mijn nieuwsgierigheid naar de ‘mensheid’ en ‘waarom mensen doen zoals ze doen’ bevredigen. Ik koos voor een opleiding naast mijn baan en zette zo mijn eerste stappen in het nemen van mijn verantwoordelijkheid en eigenaarschap.


Werkgeluk is voor mij zeer belangrijk. Werk is voor de meeste mensen iets waar we 50 % van onze tijd mee bezig zijn. Ik ben ervan overtuigd dat als je weet wat je wilt en kunt bereiken, dit open communiceert, respect voor een ander hebt en vooral vanuit jezelf als werknemer of werkgever daadkrachtig je eigen stappen zet, mensen en bedrijven gaan floreren. Hier wil ik graag een bijdrage aan leveren.

Vanaf het moment dat ik werkgevers begeleidde bij het verzuim van medewerkers is mij duidelijk geworden hoe belangrijk het is dat de juiste mensen op de juiste plek zitten en een ieder in zijn kracht staat. Kracht is dynamiek, energie, vooruitgang en ontstaat wanneer eigenaarschap, verbinding, vertrouwen en open communicatie samenkomen in mens, team en organisatie. Hierdoor kan een bedrijf duurzaam ontwikkelen en groeien. Mijn missie is om bedrijven te helpen te floreren op het gebied van winst en werkgeluk.

Ik werk met de Cirkel van Kracht, eigenaarschap, open communicatie, verbinding en vertrouwen. 

Jonna Menthen
Cirkel_van_Kracht_De_Heelweg
bottom of page