top of page

Hoe werk ik?

Het gaat mij om de mens in de organisatie, omdat ik weet dat teams beter functioneren als mensen zich gezien en gehoord voelen en zelf de regie kunnen nemen.

Ondanks dat de mens centraal staat, wil ik eerst het bedrijf leren kennen: de visie, missie en kernwaarden. Samen bepalen we een doel en daag ik iedereen meteen uit om in de besproken plannen de regie op te pakken.

Vanuit het plan ga ik in gesprek met de mens, de medewerker in het bedrijf. Met hen zoek ik de kern op over wat ze in hun werk nodig hebben, wat ze graag willen bereiken en waar hun talenten liggen.

Ook kijk ik naar de persoonlijke ontwikkeling om de bewustwording in gang te zetten en eigenaarschap in hun eigen leven te stimuleren.

Als de eerste veranderingen zichtbaar zijn, bekijken we de plannen opnieuw. Bijsturen waar nodig en een stukje diepgang zoeken op de vlakken waar het al goed gaat.

Van daaruit is het van belang om met aandacht te blijven kijken naar de vier kernwaarden en regelmatig te evalueren.

Hierdoor komen mens en organisatie in hun kracht te staan en is de weg vrijgemaakt voor een gezonde groei.

Gratis Klikgesprek

In deze sessie gaan we in een uur in gesprek over jullie vraagstuk, bekijk ik de knelpunten en geef ik eerste inzichten om de groeimomenten in deze situaties te zien.

 

Zelf de regie kunnen nemen staat voor mij voorop in dit gesprek. Hiervoor geef ik concrete handvatten om het eigenaarschap op te pakken binnen jullie team of organisatie.

bottom of page